Bel nu

Haarwerkspecialist Oss

U kunt bij ons terecht voor haarwerken/pruiken, haaraanvullingen, alle soorten hoofdbedekkingen en voor het verhelpen en voorkomen van haar- of hoofdhuidproblemen.

Corné Vos

Ik ben Corné Vos, een gediplomeerd haarwerkspecialiste en inmiddels ruim 30 jaar werkzaam op het gebied van haar. Na jaren als haarwerkspecialiste in een haarwerksalon gewerkt te hebben, ben ik sinds April 2016 de trotse eigenaresse van mijn eigen salon, HaarUniek! Ik oefen mijn vak met passie en liefde uit, waarbij ik veel waarde hecht aan persoonlijke aandacht en privacy in een ontspannen sfeer.

Wilma Marks

Mijn naam is Wilma Marks, gediplomeerd haarwerkspecialiste en ben ook ruim 30 jarig werkzaam op het gebied van haar. Corné en ik kennen elkaar al ruim 25 jaar. Sinds 2020 ben ik werkzaam bij HaarUniek en doe dit met veel plezier. Ik zet me graag in om u te helpen en de beste keuze te maken, en dat begint door naar uw wensen te luisteren. Het geeft me voldoenig en energie om u met zelfvertrouwen de deur uit te laten gaan.

Onderhoud

Om een synthetische haarwerk/pruik zo mooi en natuurlijk mogelijk te houden raden wij aan om het gemiddeld om de zes weken te laten polijsten. De vezel wordt dan zo bewerkt dat het weer nieuw lijkt. Dit doen wij op afspraak in ons eigen atelier en u kunt er op wachten.Een haarwerk/pruik van echt haar (pruiken echt haar) vereist ook onderhoud, alleen anders dan synthetisch haar. Echt haar heeft bijvoorbeeld als eigenschap dat het verkleurt. Hiervoor bieden wij in ons atelier diverse onderhoudsmethoden.Ook wanneer u uw haarwerk/pruik niet bij HaarUniek heeft aangeschaft, kunt u voor deze behandelingen bij ons terecht.

Service

HaarUniek heeft een speciaal programma ontwikkeld om iedereen, die te maken krijgt met haaruitval door bestraling of chemotherapie, tijdens het ziekteproces optimaal te kunnen ondersteunen. Nog voor het starten van uw medische behandeling, zullen wij u tijdens een eerste vrijblijvende afspraak informeren over de mogelijkheden. Er wordt gekeken welk haartype en model u heeft om tot een identiek kapsel te kunnen komen of tot een kapsel waar u meer de voorkeur aan geeft.Daarbij bieden wij u de mogelijkheid om uw haarwerk/pruik kosteloos te reserveren.

Gratis adviesgesprek aanvragen

In onze salon en het eigen atelier zijn wij dagelijks met haarwerken/pruiken, haaraanvulling en haarstukjes bezig.

  • Gratis intake
  • Bezoek op locatie mogelijk
  • Eigen atelier
  • Groot assortiment
  • Kosteloos reserveren
5/5

Fantastisch geholpen door Corné!
Zo kan ik toch, wanneer ik wil, zonder nagekeken te worden door het leven
Corné heeft een fantastische kijk op wat bij iemand past en is open, oprecht en superlief!!