Uniek voor iedereen

Haarwerken, Pruiken & Haaraanvullingen

Haar in alle soorten en kwaliteiten.


Haarwerken en pruiken zijn er in meerdere soorten, ze worden gemaakt van synthetisch haar, maar ook van echt haar (pruiken echt haar). Beiden zijn weer in verschillende kwaliteiten verkrijgbaar en onder te verdelen.


Haaraanvulling


Er zijn ook haarstukjes (gedeeltelijke haarwerken) welke uitermate geschikt zijn als haaraanvulling voor mensen bij wie het haar bovenop het hoofd dunner wordt. Een haarstukje vormt een natuurlijk geheel met uw eigen nog aanwezige haar. Op die manier kunnen we uw haar weer helemaal vormgeven zoals het oorspronkelijk was.

Confectie haarwerken of pruiken zullen we direct met de hand en in ons eigen atelier, passend maken en in model brengen.

Er bestaat ook de mogelijkheid maatwerk te bestellen. Confectie haarwerken of professionele pruiken kunnen uit voorraad, of anders binnen 2 werkdagen, geleverd worden. Maatwerk heeft een levertijd van ongeveer 12 weken.

Het gaat er bij een haarwerk of pruik om dat het bij u past en dat u uw eigen identiteit behoud. U moet zich er prettig mee voelen en het mag niet van echt te onderscheiden zijn.

Maak direct een afspraak
Professionele haarwerken en pruiken


Al onze profesionele haarwerken en pruiken zijn uniek en wij hebben dan ook geen standaard prijslijst. De keuze welk haarwerk/pruik het beste bij u past, is niet prijsafhankelijk, het is een persoonlijke keuze. Het duurste product hoeft niet automatisch het beste voor u te zijn. Heeft u slechts een beperkt budget tot uw beschikking? Geen probleem, geeft u dit gewoon aan en u zult zien dat we ook dan een hele mooie oplossing kunnen bieden.
Voor pruiken kunt u onder andere terecht vanuit de regio: Pruiken UdenPruiken Den BoschPruiken Nijmegen


Keuzemogelijkheden.


Wanneer u op zoek bent naar een geschikt haarwerk/pruik, zult u al snel merken dat er vele verschillende keuzemogelijkheden zijn. Kies bijvoorbeeld voor een kapsel, dat perfect bij uw gezichtsvorm past en zorg ervoor dat het kleurt bij uw oog- en huidskleur. Ook kan het belangrijk voor u zijn, dat het zoveel als mogelijk op uw huidige kapsel en kleur haar lijkt.

Daarnaast kunt u kiezen voor het soort haar. Er zijn haarwerken/pruiken verkrijgbaar van synthetisch haar, ofwel kunststof vezels, en haarwerken/pruiken die gemaakt zijn van echt haar (pruiken echt haar). Het belangrijkste bij het maken van de keuze is dat u er zelf helemaal achter staat. U moet het haarwerk/pruik uiteindelijk gaan dragen en het dus ook als prettig gaan ervaren.
 

Bevestiging.


Er zijn verschillende manieren om een haarwerk of pruik te bevestigen. Wij beheersen alle technieken; semipermanente of permanente bevestiging, click systemen, ook kunnen we uw haarwerk vastzetten met micro point.


Begeleiding.


Na het aanmeten van uw haarwerk of pruik blijven wij u begeleiden. Het onderhoud van een haarwerk of pruik is belangrijk. Daarvoor wordt u een persoonlijke, gratis, cursus aangeboden. Wij laten zien hoe uw haarwerk of pruik gewassen moet worden, oefenen het op- en afzetten met u, en geven u diverse handige tips

Graag lichten wij alle details in uw eerste vrijblijvende gesprek verder toe. Neem contact met ons op voor een afspraak in Oss.
Maatwerk haarwerken
Pruiken echt haar
Pruiken synthetisch haar
Copyright by haaruniek - sitemap - privacy policy