Uniek voor iedereen

Haaraanvulling

Haaruitval

Haaruitval is een probleem dat optreedt bij zowel mannen als vrouwen in alle leeftijden. Veel mensen storen zich eraan als hun hoofdhuid zichtbaar wordt onder de steeds dunner wordende haardos. Daar is nu wat aan te doen. Met haaraanvulling kunt u uw gezonde en volle haren aanvullen met hoge kwaliteit synthetisch of echt haar. Er zijn verschillende soorten haaraanvulling te verkrijgen bij HaarUniek. Er zijn diverse mogelijkheden om een haaraanvulling te bevestigen. Belangrijk is dat het gemakkelijk in gebruik is en u de haaraanvulling en uw hoofdhuid eenvoudig kunt schoonmaken. Vanzelfsprekend moet het prettig zitten en bij uw leefgewoonten passen. Het belangrijkste onderscheid is de keus tussen een flexibele of een permanente bevestiging van uw haaraanvulling.
 
Maak direct een afspraak
 
 


Bevestigingsmethode haaraanvulling

De flexibele bevestigingsmethode is geschikt voor mensen met dun haar. De haaraanvulling wordt met clips gemakkelijk aan uw eigen haar bevestigd. Bij deze methode kunt u uw haaraanvulling dagelijks zelf aanbrengen en afnemen.
De permanente bevestigingsmethode is een uitkomst wanneer u de haaraanvulling niet dagelijks of wekelijks zelf wilt aanbrengen en wanneer u zeer dun haar heeft. Met deze bevestiging blijft uw haaraanvulling gegarandeerd 4 tot 6 weken vastzitten, hierna wordt het vervangen of gereinigd en hergebruikt. U kunt de haaraanvulling doorlopend dragen, borstelen, kammen, föhnen en van dag tot dag anders dragen. U kunt ermee sporten, douchen en zwemmen.


Heeft u genoeg van uw haar dat steeds dunner wordt?

Wilt u graag uw haar stylen zoals u dat zelf wilt, zonder rekening te hoeven houden met kale plekken op uw hoofd of dat uw hoofdhuid zichtbaar is? Haaraanvullingen van HaarUniek  is de oplossing die u zoekt. Wij kunnen u een mooie haardos geven en mensen zullen niet merken dat dit niet honderd procent uw eigen haar is. Voor natuurlijke, mooie en kwalitatief goede haaraanvulling kunt u contact opnemen met HaarUniek.

 
Haaraanvulling Haaruniek
Haaraanvullingen
Copyright by haaruniek - sitemap - privacy policy