Uniek voor iedereen

Contact

HaarUniek.

 
Gezondheidscentrum
Plein Zwanenberg
Gezondheidslaan 1c
5342 JW, Oss
Telefoon: 06-46076216
Email: info@haaruniek.nl
 
Openingstijden.
 
Maandag 09:00 - 17:00 uur
Dinsdag Gesloten
Woensdag 09.00 - 17.00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09.00 - 17.00 uur
   
Telefonisch 7 dagen per week bereikbaar! 
 
Routebeschrijving.


HaarUniek is samen met Bernhoven Polikliniek gevestigd in het gezondheidscentrum Plein Zwanenberg in Oss. Wij zijn eenvoudig te vinden door, binnen Oss, de borden "Poli. Bernhoven" te volgen.
Er is voldoende gelegenheid om (gratis) te parkeren.

Komt u met de auto?
 
Vanuit Den Bosch / Utrecht
Neem de A59 naar Oss en neem afslag 52: Oss-Heesch. Sla onderaan de afrit rechtsaf naar Cereslaan. Sla bij de eerste stoplichten rechtsaf naar Ruwaardsingel. Ga rechtdoor over de rotonde en sla bij de stoplichten linksaf naar de Doctor Saal van Zwanenbergsingel. Voorbij het stadion, op de rotonde eerste afslag Joannes Zwijsenlaan en sla meteen de eerste weg links af, de Medicijnstraat in. Rijd door tot de eerste straat rechts, dit is de Gezondheidslaan. Hier ziet u Plein Zwanenberg, waarin HaarUniek is gevestigd.
 
Vanuit Nijmegen
Neem de A50 richting Den Bosch, vervolgens de A59 richting Den Bosch en neem afslag 53: Oss-Oost. Sla rechtsaf (Graafsebaan) en volg de borden Oss. Ga voor de meubelboulevard linksaf (Julianasingel). Bij de kruising met stoplichten rechtdoor, langs het tankstation, ga bij de volgende stoplichten rechts naar de Doctor Saal van Zwanenbergsingel. Voorbij het stadion, op de rotonde eerste afslag Joannes Zwijsenlaan en sla meteen de eerste weg links af, de Medicijnstraat in. Rijd door tot de eerste straat rechts, dit is de Gezondheidslaan. Hier ziet u Plein Zwanenberg, waarin HaarUniek is gevestigd.

Komt u met het openbaar vervoer?
 
Vanaf Centraal Station Oss

U kunt te voet van het centraal station naar HaarUniek. U moet dan rekening houden met een wandeling van ongeveer 15 minuten.
Ga vanaf het station (Spoorlaan) linksaf en bij de kruising weer links (Molenstraat) over de spoorwegovergang. Neem vervolgens de vierde weg rechts (Heescheweg). Die gaat over in de Joannes Zwijsenlaan. Loop richting de rotonde. Vlak voor de rotonde gaat u rechts de Medicijnstraat in. Loop door tot de eerste straat rechts, dit is de Gezondheidslaan.
Er rijden ook (buurt) bussen wanneer u niet kunt of wilt lopen.

Voor een persoonlijk reisadvies: 0900 - 9292 (€0,90 p/m max. €18,-) / 9292ov.nl
Naam E-mail Telefoonnummer Bericht
Copyright by haaruniek - sitemap - privacy policy