Uniek voor iedereen

Over HaarUniek

Wie we zijn.


Ik ben Corné Vos, een gediplomeerd haarwerkspecialiste en inmiddels ruim 30 jaar werkzaam op het gebied van haar.
Na jaren als haarwerkspecialiste in een haarwerksalon gewerkt te hebben, ben ik sinds April 2016 de trotse eigenaresse van mijn eigen salon, HaarUniek!
Ik oefen mijn vak met passie en liefde uit, waarbij ik veel waarde hecht aan persoonlijke aandacht en privacy in een ontspannen sfeer.

Mijn naam is Wilma Marks, gediplomeerd haarwerkspecialiste en ben ook ruim 30 jarig werkzaam op het gebied van haar. Corné en ik kennen elkaar al ruim 25 jaar. Sinds 2 jaar ben ik werkzaam bij HaarUniek en doe dit met veel plezier.Ik zet me graag in om u te helpen en de beste keuze te maken, en dat begint door naar uw wensen te luisteren. Het geeft me voldoenig en energie om u met zelfvertrouwen de deur uit te laten gaan.
 
U kunt bij ons terecht voor haarwerken/pruiken, haaraanvullingen, alle soorten hoofdbedekkingen en voor het verhelpen en voorkomen van haar- of hoofdhuidproblemen. Ook kunnen wij uw haarwerk bijknopen in ons atelier.
Als toegewijd haarwerkspecialisten staan wij u bij met raad en daad. Mocht u vragen hebben, neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren  u graag over de mogelijkheden.

Maak direct een afspraak


Service.

HaarUniek heeft een speciaal programma ontwikkeld om iedereen, die te maken krijgt met haaruitval door bestraling of chemotherapie, tijdens het ziekteproces optimaal te kunnen ondersteunen.

Nog voor het starten van uw medische behandeling, zullen wij u tijdens een eerste vrijblijvende afspraak informeren over de mogelijkheden. Er wordt gekeken welk haartype en model u heeft om tot een identiek kapsel te kunnen komen of tot een kapsel waar u meer de voorkeur aan geeft.

Daarbij bieden wij u de mogelijkheid om uw haarwerk/pruik kosteloos te reserveren. Als blijkt dat geen haaruitval optreedt en u uiteindelijk geen haarwerk/pruik nodig heeft, dan hoeft deze ook niet te worden afgenomen. Hierdoor worden er door u geen onnodige kosten gemaakt, maar heeft u wel het geruste gevoel dat uw haarwerk/pruik direct beschikbaar is als u het wel nodig heeft.

Onderhoud.


Om een synthetische haarwerk/pruik zo mooi en natuurlijk mogelijk te houden raden wij aan om het gemiddeld om de zes weken te laten polijsten. De vezel wordt dan zo bewerkt dat het weer nieuw lijkt. Dit doen wij op afspraak in ons eigen atelier en u kunt er op wachten.

Een haarwerk/pruik van echt haar (pruiken echt haar) vereist ook onderhoud, alleen anders dan synthetisch haar. Echt haar heeft bijvoorbeeld als eigenschap dat het verkleurt. Hiervoor bieden wij in ons atelier diverse onderhoudsmethoden.

Ook wanneer u uw haarwerk/pruik niet bij HaarUniek heeft aangeschaft, kunt u voor deze behandelingen bij ons terecht.
 

Afspraak.


We werken op afspraak omdat we zo alle aandacht aan u kunnen besteden. U maakt een eerste vrijblijvende afspraak, welke ongeveer één uur duurt. U kunt gegarandeerd binnen 5 werkdagen bij ons terecht.
Indien u niet in staat bent naar ons toe te komen, kunnen we u ook thuis of in het ziekenhuis bezoeken.
Corné
Wilma 3
Raadhuislaan2
Raadhuislaan1
Copyright by haaruniek - sitemap - privacy policy