Bel nu

Haaruitval door chemotherapie

U kunt bij ons geheel vrijblijvend een haarwerk/pruik reserveren. Dat kan het beste vóór u de chemotherapie ondergaat.

Resultaten die we bereikt hebben

5/5

Fantastisch geholpen door Corné!

Zo kan ik toch, wanneer ik wil, zonder nagekeken te worden door het leven 😃

Corné heeft een fantastische kijk op wat bij iemand past en is open, oprecht en superlief!!

5/5

Zeer tevreden over HaarUniek. Corne is erg professioneel en lief. Ik krijg vaak complimenten over mijn haarwerk welke ik dagelijks met plezier draag. Goede service.

5/5

Omdat het niet zeker was dat ik mijn haar zou kunnen behouden bij gebruik van een cold cap, ben ik toch voor de zekerheid bij Corné geweest voordat de chemo startte. Ik ben onder de indruk van haar kwaliteiten een mooi haarwerk te verzorgen. Het was een hele fijne geruststelling dat, mocht mijn haar toch te dun worden, ik een mooi alternatief had. Het meest was ik echter onder de indruk van hoe Corné is in contact en hoe ze werkt, ontzettend professioneel en toch steunend, betrokken. Ik zou iedereen die een haarwerk nodig heeft aanraden naar HaarUniek te gaan!

Veelgestelde vragen

over chemotherapie

Je kan het haar na alle chemobehandelingen wel uit je hoofd kíjken. Een vraag die altijd gesteld wordt is, ‘wanneer mag mijn haarwerk/pruik af?’
Dat moment bepaald ieder voor zich. Het nieuwe hoofdhaar kan anders zijn dan voorheen. De kleur of structuur kan veranderen, ook dit is meestal tijdelijk. Zo kan iemand die eerst stijl blond haar had donkerder haar met krulletjes terugkrijgen. Het kan zijn dat het haar minder snel groeit dan voorheen. Het gebruik van een haarwerk/pruik, belemmerd deze haargroei niet.
Koester je eigen haar zodra het zichtbaar is. Wij adviseren je graag hoe je de hoofdhuid hierbij zo goed mogelijk kan verzorgen.

Meestal begint het haar 10 tot 17 dagen na de eerste chemotherapie toediening uit te vallen. U kunt dit merken doordat u haren vindt op uw kussen of in de douche. Mogelijk krijgt u haarpijn. Dat kan aanvoelen als een paardenstaart die te strak zit. Het kan een teken zijn dat het haar uit gaat vallen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

HaarUniek is 6 dagen in de week geopend, U kunt gegarandeerd binnen 5 werkdagen terecht.

Wij zitten tegenover het gemeentehuis van Oss op minder dan 5 minuten lopen vanaf het centraal station.

Plan direct een afspraak

Gratis adviesgesprek aanvragen

In onze salon en het eigen atelier zijn wij dagelijks met haarwerken/pruiken, haaraanvulling en haarstukjes bezig.

  • Gratis intake
  • Bezoek op locatie mogelijk
  • Eigen atelier
  • Groot assortiment
  • Kosteloos reserveren